31.12.11

Αφιέρωμα στους Μεγάλους Ευεργέτες : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΒΑΛΗΣ

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, έγινε η ηχογράφιση στην εκπομπή της κ. Σμαραγδής Καράγιωργα, στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (fm 89,5) , στο πρώτο αφιέρωμα στους "Μεγάλους Εθνικούς Ευεργέτες" με θέμα τον Καλύμνιο ευεργέτη Νικόλαο Βουβάλη.
Στην συζήτηση-συνέντευξη που διήρκεσε μία ώρα , η καλεσμένη κ. Ευδοκία Βουβάλη (κοινωνική Ψυχολόγος - μέλος της Πολιτιστικής Ομάδας "Αρχιπέλαγος") περιγράφει την δυναμική προσωπικότητα του Νικολάου Βουβάλη, το επιχειρηματικό του δαιμόνιο αλλά κυρίως την αστείρευτη και ανιδιοτελή αγάπη του για την πατρίδα . Μέσα από την συζήτηση ξεδιπλώνονται λεπτομέριες για την ζωή και το έργο του μεγάλου ανδρός, όπως αυτές αναφέρονται μέσα από βιογραφικά σημειώματα του Κάρολου Φλέγελ, του Γιάννη Ζερβού, του Γιάννη Μαγκλη, του Ντίνου Δράκου, του Μακαριστού Επισκόπου Μιλητουπόλεως κυρού Τιμόθεου Κατσιγιάννη και φυσικά μέσα και από αφηγήσεις του ευρύτερου συγγενικού περιβάλοντος του Καλύμνιου Ευεργέτη .
κλικ για να συνδεθείτε στον σταθμό
Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε παγκόσμια εμβέλεια, στην συχνότητα 89,5 fm  της Εκκλησίας της Ελλάδος, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012, στις 8.00 μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ