21.3.10

Μία απίστευτη ιστορία από την Τέλενδο...

Tα ΣΠΟΡ γράφουν για μία απιστευτη ιστορία Παοκτσήδικης αγάπης από την Τέλενδο...

Δεν έχει προηγούμενο η αγάπη εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. για την ομάδα τους. Και καθημερινά, μαθαίνουμε και μία νέα ιστορία, που ειλικρινά συγκινεί. Όπως αυτή, που θα παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως.

Στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. όπου συγκεντρώθηκαν 620.000 ευρώ από τους φιλάθλους (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) συμμετείχε και ένας φίλαθλος του Δικέφαλου από την Τέλενδο. Ένα νησί από τα Δωδεκάνησα που έχει μόλις 25 μονίμους κατοίκους (!) το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Μιχάλης Γλινάτσης ζει μόνιμα στην Τέλενδο. Και διαβάστε τι έκανε για να συμμετέχει στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πήρε μία βάρκα από την Τέλενδο και πήγε με αυτό τον τρόπο στην Κάλυμνο.

Από την Κάλυμνο περίμενε υπομονετικά το καράβι της γραμμής για να ταξιδέψει μέχρι την Κω. Εκεί λειτουργεί κατάστημα της Marfin Εgnatia Bank της συνεργαζόμενης τράπεζας με την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στην πρόσφατη αύξηση. Πήρε το καράβι, βρέθηκε στην Κω και εκεί ακολούθησε όλες τις διαδικασίες για να συνεισφέρει από το υστέρημά του στον Π.Α.Ο.Κ. Όπως και έγινε.

Αμέσως μετά επέστρεψε στο νησί του με τον ίδιο τρόπο. Από την Κω πήρε το καράβι της γραμμής με προορισμό την Κάλυμνο και από την Κάλυμνο πήρε τη βάρκα για να επιστρέψει και πάλι στην Τέλενδο.

Όταν διηγήθηκε την ιστορία στους εκπροσώπους του συνδέσμου φίλων Π.Α.Ο.Κ. από την Κω, αυτοί έμειναν έκπληκτοι. Δεν πίστευαν σε όσα άκουγαν. Ήταν όμως πέρα για πέρα αληθινό.

Αυτή η αγάπη για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι αξεπέραστη. Και αδιαπραγμάτευτη για τον κάθε οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. που ζει μακριά από την Θεσσαλονίκη και όμως δείχνει αυτό το πάθος που τους χαρακτηρίζει. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι θρησκεία.

http://troktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ