27.2.09

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΛΕΝΔΟΥ

'Οπως μας πληροφόρησε η "Τελεντιανή" φίλη μας Παρασκευή Αντωνοπούλου , στις 23 Φεβρουαρίου έγιναν αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τελένδου , για την ανάδειξη 5μελούς Δ.Σ.
Υπήρξαν 11 υποψήφιοι , εκ των οποίων εκλέχτηκαν οι πέντε πρώτοι :
  1. Παρασκευή Αντωνοπούλου
  2. Σεβαστή Ντούνια
  3. Πλάτση Μαρία
  4. Γιάννης Γαλουζής
  5. Παύλος Ντούνιας
  6. Ανδρέας Ντούνιας
  7. Γιώργος Τρικοίλης
  8. Αναστασία Κουτούζη
  9. Θέμις Κουλλιά
  10. Σεβαστή Στάλλα
  11. Γιάννης Ζωίδης
Επειδή έγινε πρόταση για αλλαγή καταστατικού και αντί τίτλων να γίνει κατανομή αρμοδιοτήτων , οι εκλεγέντες ΔΕΝ έχουν ακόμη συγκροτηθεί σε σώμα .
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους !

3 σχόλια:

  1. Kαλή αρχή.Ελπιζω το καλό παράδειγμα που δίνεται να ακολουθηθεί και απο άλλους.Ο τόπος μας έχει ανάγκη απο εθελοντική εργασία και όχι απο ανθρώπους που οφελούνται της καταγωγής τους για προσωπική προβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε Σταύρο... Θα κρατήσω ενήμερο τον Σύλλογο καθώς πρέπει να αλλάξουμε το καταστατικό μας... αλλά πιστεύω ότι "κατανομή αρμοδιοτήτων" μας ταιριάζει καλύτερα... Όμως πρέπει να σου τονίσω ότι όλα μπορούν να πάνε καλά εάν υπάρχει καλή διάθεση και το αντίθετο...όλα μπορούν να πάνε στραβά ακόμα και κάτω από τις καλύτερες προυποθέσεις εάν δεν υπάρχει συμμετοχή από όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γυναίκες...εντελώς άχρηστες με την τεχνολογία... πως κατάφερα να βάλω το ίδιο σχόλιο παραπάνω απο μία φορά δεν ξέρω...και τώρα δεν μπορώ να το αφαιρέσω και εάν το αφαιρέσω ακόμα φαίνεται ότι έκανα μπαρούφα... συχωρέστε με, είμαι από την Τέλενδο, εκεί δεν έχουμε adsl internet μόνο dial up, οπότε δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με blog και δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ