3.2.09

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Με μεγάλη χαρά διάβασα για τη ¨Μητροπολιτική Κάλυμνο".Την ιδέα αυτή την άκουσα πρώτη φορά το 2001 στο Tarpon Springs απο την κυρία Μαρία Παντελή,με τη μορφή ενός παγκοσμίου συλλόγου Καλυμνίων.Την είχα ακούσει να μιλάει με ιδιαίτερη συγκίνηση και θέρμη.Επίσης άκουσα και για τις δυσκολίες που συναντούσε στην πορεία αλλά δεν το έβαζε κάτω.
Τον Ιανουάριο 2009 διαβασα εδώ τις λεπτομέρειες του προγράματος.Παρόλα αυτά δεν διεπίστωσα μεγάλο ενθουσιασμό απο κόσμο που το γνώριζε.Ειμαι σε θέση να γνωρίζω οτι η ιδέα αυτη της κυρίας Μαρίας ήταν γνωστή στο σύλλογο μας αλλά ποτέ δεν διαπίστωσα κάποια ενθαρρυνση στο όλο εγχείρημα.Εύχομαι να μη συμβεί κάτι ανάλογο τώρα.Πιστεύω οτι αυτή είναι μοναδική ευκαιρία για το νησί και τους Καλύμνιους.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/2/09

    Hola:
    Te invito a que visites mis blogs de fotos de mi pueblo, de España, de Italia y Francia:

    http://blog.iespana.es/jfmmzorita

    UN SALUDO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hola,
    por favor escribir en Inglés

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω πολλά χρόνια να έρθω στο νησί σας, που παλιά επισκεπτόμουν συχνά. Υπηρετούσα στη γειτονική Λέρο και έχω πολλούς φίλους και στην Κάλυμνο.
    Έτυχε να βρεθώ και στην πιο κρίσμη εποχή της πρόσφατης ιστορίας, όταν συνέβησαν τα γεγονότα στα Ίμια (κάλυπτα δημοσιογραφικά το θέμα για την εκπομπή της Φ.Πιπιλή στον Αντέννα)
    Όπου βρεθώ πάντως την προτείνω ως τόπο διακοπών.
    Μιλάω σε όλους για τη φιλοξενία, τους χταποδοκεφτέδες, το σπινιάλο και τα γλυκά "Κοπεγχάγη". Αν κάποιοι φίλοι Καλύμνιοι υπηρετούσαν το 1988-90 στη Λέρο, από εδώ θα ήθελα να επικοινωνήσουν μαζί μου. Κάτι ετοιμάζουμε!
    Συγχαρητήρια για το ιστολόγιο σας! Προφανώς είσαστε δυο φορές Καλύμνιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ