8.12.08

οχι αλλο αιμα !


Τι να πούμε !
Μία "τρελλή" σφαίρα από ένα "Κάλαχαν" βρήκε το στήθος ενός αγοριού 15 χρονών. Μαζί με την καρδιά του παιδιού , σταμάτησε και η ζωή στην πόλη. Και όχι μόνο στην Αθήνα ... στην Θεσσαλονίκη , στη Πάτρα , στα Χανιά , στα Τρίκαλα, στο Βόλο , στη Λάρισσα , την Ελλάδα ολόκληρη !
Η οργή των νέων της γενιάς των 700 ευρώ ξεχύλησε ...
Κάτι οι "κουκουλοφόροι" , κάτι οι "επαγγελματίες πλιατσικολόγοι" , και ο θάνατος του παιδιού έχασε το έρρισμά του ... ή μήπως όχι ?
Περιουσίες καταστρέφονται , εργαζόμενοι χάνουν τις δουλειές τους,Υπουργοί παραιτούνται αλλά παραμένουν στην θέση τους γιατί δεν γίνεται δεκτή η παραίτησή τους,αστυνομικοί δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα στους αναρχικούς, κουκουλοφόροι καίνε σημαίες και μαζί μ' αυτές και την εθνική μας περηφάνια ... Φωτιές σε μαγαζιά , σε πολυκατοικίες , στην εθνική Βιβλιοθήκη και στο αρχαιολογικό Μουσείο ! Αυτά που σεβάστηκαν ορδές βαρβάρων κατακτητών , τα καταστρέφουν μερικά "τσογλάνια" όπως τα ονομάζουν οι "υπηρέτες του νόμου" που όμως τ'αφήνουν ανενόχλητα να καίνε και να καταστρέφουν ...
Τι έφταιξε ? Ποιά είναι η αλήθεια ?
Η απάντηση είναι πολύπλοκη ... Ρώτησε κανείς τον κόσμο που δέκα χρόνια πρίν έχανε την περιουσία του στο Χρηματιστήριο , έβλεπε την ζωή του να γίνεται χειρότερη μέρα την ημέρα αλλά έβλεπε τους "κουμπάρους" , έκουγε για τις "υποκλοπές" , τα "δομημένα ομόλογα" , τους Ζαχόπουλους , τα Golden Boys και τα Βατοπέδια ? Από τη μία η εξαθλίωση του εισοδήματος και της ποιότητας ζωής και από την άλλη τα απίστευτα ποσά που διακινούνται στα χέρια λίγων ατόμων ...
Αυτός ο συσσωρευμένος θυμός δεν ήταν τίποτε λιγότερο από μία βραδυφλεγής βόμβα , που το φιτίλι άναψε από την δολοφονία ενός ανήλικου . Μία δολοφονία που έγινε λάστιχο στα λόγια όλων των πολιτικών , για να εξυπηρετήσει ανάλογα τους σκοπούς τους.
Ολοι έχουμε ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβουμε...

1 σχόλιο:

  1. "Ολοι έχουμε ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβουμε..."

    Αυτό συνήθως σημαίνει ότι τελικά κανείς δεν έχει την ευθύνη...

    Οι ευθύνες υπάρχουν και είναι συγκεκριμένες

    Πολύ συγκεκριμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ