20.4.08

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ EASY CRUISE LIFE

Το πλοίο που όλοι εμείς περιμέναμε με αγωνία να προσεγγίσει την Κάλυμνο…(το Easy Cruise Life) σήμερα 19/4/2008 δεν αναχώρησε από τον Πειραιά…

Αιτία: στάση εργασίας των εργαζομένων…

Αν και τα εισιτήρια είχαν ξεπουληθεί…η εταιρεία επέστρεψε τα χρήματα και αποζημίωσε τους επιβάτες για τα έξοδα τους, καθώς και μια δωρεάν κρουαζιέρα στο μέλλον...
Ευχή όλων μας είναι το πλοίο να ξεκινήσει το συντομότερο ώστε η Κάλυμνος να μπει στο χάρτη των αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων.

Μερικά χαρακτηριστικά του πλοίου:

Mήκος...134.5m
Καταστρώματα...9
Ταχύτητα...17 κόμβοι
Μέγιστη εμβέλεια...4.100 ναυτικά μίλια
Μικτό βάρος...12,711 τόνοι

Χωρητικότητα
Επιβάτες...550
Καμπίνες...248
Πλήρωμα...79

Επίσης διαθέτει...

Εστιατόριο/Bar: pool restaurant
Το pool restaurant είναι το ιδανικό μέρος για πρωινό, γεύμα ή δείπνο και βρίσκεται στο 6ο κατάστρωμα. Στον εσωτερικό ή τον εξωτερικό του χώρο έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε cocktails, ποτά αλλά και ένα γρήγορο snack ή και ένα γεύμα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Τις βραδινές ώρες μπορείτε να απολαύσετε μουσική από DJ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Στο pool restaurant που βρίσκεται στην πρύμνη του πλοίου, μπορείτε να απολαύσετε την ωραιότερη θέα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Εδώ, εκτός από το Jacuzzi, μπορείτε να δροσιστείτε στην πισίνα ή ακόμα και να συμμετέχετε σε ένα παιχνίδι water volley.

Spa & wellness zone
Φροντίζοντας πάντα για τη χαλάρωσή σας και την απόλυτη περιποίηση στο Spa, προσφέρονται θεραπείες προσώπου και σώματος που αναζωογονούν τις αισθήσεις και σας βοηθούν να αποκτήσετε μια αίσθηση ολοκληρωτικής ευεξίας. Στη συνέχεια μπορείτε να ανανεωθείτε στη σάουνα, να επισκευθείτε το γυμναστήριό ή απλά να χαλαρώσετε στον υπαίθριο χώρο του wellness zone (κατάστρωμα 7).

Chillout zone
Αν χρειάζεστε μια ήσυχη γωνιά για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να απολαύσετε την εφημερίδα σας δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τους αναπαυτικούς καναπέδες που σας περιμένουν στην περιοχή χαλάρωσης "chillout zone" (κατάστρωμα 6).

Shopping
Μια νέα σειρά από επώνυμα προϊόντα και duty free καθώς και μια μεγάλη επιλογή καλλυντικών διατίθενται στη ρεσεψιόν του πλοίου για να καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες (κατάστρωμα 5).

Να ριξετε μια ματια στην υπερσύνδεση...αξίζει...Easy Cruise Life

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ