8.12.15

Η Κάλυμνος στο 7ο Φεστιβάλ Μελιού

Με μία δυναμική συμμετοχή από 5 παραγωγούς μελιού συμμετείχε η Κάλυμνος στο φετινό 7ο Φεστιβάλ Μελιού, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.). Οι Γιάννης Γαβαλάς, Νικόλας Ατσάς, Δρόσος Κοπανέζος, Μικές Πονήρης και Ειρήνη Γλυνάτση, εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο το μοναδικό Καλύμνικο θυμαρίσιο μέλι στην σπουδαία αυτή έκθεση με συμμετοχές απ' όλη την Ελλάδα.
Η αναγνωρισιμότητα της ποιότητας του Καλύμνικου μελιού από τους "ψαγμένους" καταναλωτές που επισκέφθηκαν το Φεστιβάλ, είχε σαν αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα ... αποθέματα που είχαν φέρει οι περισσότεροι συμπατριώτες παραγωγοί πριν καλά-καλά τελειώσει η έκθεση ! Αν και τα περίπτερα ήταν τα πρώτα που συναντούσες στην έκθεση, οι επισκέπτες επέστρεφαν αφού είχαν δοκιμάσει τα μέλια των υπολοίπων περιοχών και έδειχναν την εκτίμησή τους στο ποιοτικό προϊόν : το Καλύμνικο θυμαρίσιο μέλι !
Τα περίπτερα της Καλύμνου επισκέφθηκαν : ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γιάννης Γαλουζής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης και πλήθος κόσμου !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ