3.4.13

Χαθήκαμε !!!

Αγαπητοί φίλοι , χαθήκαμε για λίγο καιρό κι αυτό οφείλεται στην "πλούσια" , από πλευράς παραγωγικότητας, συμμετοχή μας σε δραστηριότητες !
Ας ξεκινήσουμε από τις μετά την Πρωτοχρονιά μέρες ...
Από τη μιά οι πίτες των συλλόγων κι από την άλλη οι παρουσιάσεις στα σχολεία με ήθη-έθιμα και παραδόσεις ! Παράλληλα, συμμετείχαμε σαν Πολιτιστική Ομάδα "Αρχιπέλαγος" στην έκθεση για την Μ. Ασία, στο Μουσείο Μπουζιάνη (Δάφνη), με την προβολή ειδικού αφιερώματος με τίτλο "Η Σμύρνη κι αν εκάηκε" !
Στις 15 Φεβρουαρίου, έγινε η παρουσίαση του CD "Της Κάλυμνος παιχνίτζα" , στο Κ.Ε.Π.Ε.Μ. Σίμων Καράς ...
6ο Δημ. Σχολείο Κηφισιάς , "Χρυσόστομος Σμύρνης-Λεοντείου" , "Αγ. Διονύσιος-Λεοντείου", 46ο Δημ. Σχολείο Πειραιά (Μανιάτικα), 1ο Δημ. Σχολείου Ταύρου, ήταν τα σχολεία που επισκεφθήκαμε στο 1ο τρίμηνο του 2013 ! (Περισσότερα εδω)
Την 1η Μαρτίου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων και τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων, παρουσιάσαμε επετειακό αφιέρωμα στο "Χρονικό της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων" .
Στις 9 Μαρτίου, στην καθιερωμένη εκδήλωση εορτασμού της επετείου της Ενσωμάτωσης από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων, προβάλαμε αφιέρωμα στον πρωτεργάτη του Δωδεκανησιακού αγώνα Σκεύο Ζερβό ! Σε συνεργασία δε με την Δωδεκανησιακή Μέλισσα, παρουσιάσαμε επετειακό αφιέρωμα για τα "65 χρόνια ελεύθερα Δωδεκάνησα" στο Δημαρχείο του Δήμου Κηφησιάς, στην εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Διόνυσος.
Αυτά για τις δράσεις μας ...
Στη Κάλυμνο ... Χαμός ! Πράγματα και θάμματα !
Δυστυχώς η εμμονή μας να ΜΗΝ ασχολούμαστε με θέματα που "άπτονται" της πολιτικής, δεν μας επιτρέπει να σχολιάσουμε τις εξελίξεις ... γεγονός είναι ότι η Χώρα (ή για μερικούς "χωριό") θα "απουσιάζει" για μερικά χρόνια από τους επίσημους χάρτες, αφού συγχωνεύθηκε με την Πόθια και το Λαφάσι σε έναν εννιαίο οικισμό (εκτός κι αν αλλάξει κάτι - θαύματα γίνονται!) ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ