16.12.09

Περισσότερες από 210 μονάδες αίματος προσφοράς στον συνάνθρωπο.


ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
Περισσότερες από 210 μονάδες αίματος προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Για 4η φορά για φέτος ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος ο «Άγιος Παντελεήμων» πραγματοποίησε ακόμα ένα εθελοντικό τριήμερο αιμοδοσίας εις μνήμην του αιμοδότη ΣΚΕΥΟΥ ΚΑΡΑΦΥΛΛΑΚΗ .Οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν για ακόμα μια φορά τις 210 ,γεγονός που καθιστά το σύλλογο αιμοδοτών του νησιού μας από τους πιο παραγωγικούς σε αυτόν τον τόσο ανθρωπιστικό τομέα .
Το τριήμερο 12-13-14 Δεκεμβρίου στο υπόγειο του πνευματικού κέντρου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ» ,και στο Βουβαλειο Γενικό Νοσοκομείο πολλοί ήταν εκείνοι οι εθελοντές που για πολλοστή φορά έδωσαν το παρών λαμβάνοντας μέρος στην αιμοδοσία .
Εθελοντές όλων των ηλικιών έκαναν ακόμα μια φορά περήφανο τον σύλλογο του νησιού μας, που χωρίς καμιά ιδιοτέλεια αλλά με γνώμονα μόνο την αγάπη για προσφορά προς τον συνάνθρωπο ,έδωσαν αίμα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.
Συγχαρητήρια σε όλους εκείνους τους εθελοντές που έδωσαν το παρών σε αυτή την ιερή στιγμή αλλα,και στο ΔΣ του συλλόγου και τα μέλη του που με το χαμόγελο τους και τις προσπάθειες τους διέθεσαν πολύ χρόνο από τον προσωπικό τους για την επιτυχημένη διοργάνωση της αιμοδοσίας.
Τέλος να σημειώσουμε ότι το τριήμερο της αιμοδοσίας ήταν μια πετυχημένη εκδήλωση και με την ευγενική χορηγία της οικογένειας του αείμνηστου συμπατριώτης μας και αιμοδότη ΣΚΕΥΟΥ ΚΑΡΑΦΥΛΛΑΚΗ.

ΠΗΓΗ:ΕΦ.ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ