1.10.09

Τα μαργαριτάρια του Αιγαίου , τα Χριστούγεννα στα Harrods!

Δυναμική προβολή και παρουσία της Δωδεκανήσου στο πιό διάσημο πολυκατάστημα της Μεγ. Βρεττανίας κατα τη περίοδο των Χριστουγέννων , Πρωτοχρονιάς και φυσικά των παραδοσιακών εκπτώσεων (27 Δεκεμβρίου-23 Ιανουαρίου) αποφάσισε το Δ.Σ. του Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού της Νομαρχίας Δωδεκανήσου.
Πρόκειται για συνέχεια της δράσης "GREECE AT HARRODS" που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, κατά την οποία τα Δωδεκάνησα προβλήθηκαν για ένα μήνα μέσω οπτικού υλικού (διαφάνειες-βίντεο) και πολυσέλιδου αφιερώματος στο περιοδικό GREECE 2009.
Ο Δ.Ο.Τ. αποτιμώντας τα κέρδη από τα μετρήσιμα οφέλη της πρωτοποριακής αυτής καμπάνιας, επιλέγει να προωθήσει τα Δωδεκάνησα ως αυτόνομο ενιαίο προορισμό , στην καρδιά της αγοράς του Λονδίνου.
Αναλυτικά, σε τέσσερεις (!) βιτρίνες του φημισμένου πολυκαταστήματος, σε μία περίοδο με συνολική επισκεψιμότητα 3.500.000 ατόμων , θα προβληθούν τα Δωδεκάνησα, όχι μόνο στους Λονδρέζους αλλά και στο πλήθος των τουριστών που βρίσκονται αυτήν την περίοδο στην Βρεττανική πρωτεύουσα!
Επι πλέον , πέρα από τη διανομή του εντύπου "12νησα-Τα μαργαριτάρια της Μεσογείου" , θα δοθεί έμφαση στην τοπική γαστρονομία , με γεύσεις και συνταγές από τα νησιά μας , στο εστοατοριο του πολυκαταστήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ