1.7.09

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΝΔΟ

Φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά πολυήμερες εξορμήσεις (κατασκηνώσεις) για τα παιδιά των Καταχητικών Σχολείων της Ι. Μητρόπολης μας στην Τέλενδο, σύμφωνα νε το εξής πρόγραμμα:
  • Τρίτη 30/6-Κυριακή 5/7: αγόρια μεγάλα (Γυμνασίου-Λυκείου)
  • Κυριακή 5/7-Τετάρτη 8/7: αγόρια μικρά (δ',ε',στ' Δημοτικού)
  • Τετάρτη 8/7-Δευτέρα 13/7: κορίτσια μεγάλα (Γυμνασίου-Λυκείου)
  • Δευτέρα 13/7-Πέμπτη 16/7: κορίτσια μικρά (δ',ε',στ' Δημοτικού)

Στην κατασκήνωση καταβάλλεται προσπάθεια για να χαρούν τα παιδιά την όμορφη φύση και να μετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που τους προσφέρει χαρά, παιχνίδι, πρωταθλήματα, ψυχαγωγία, συνεργασία με τα άλλα παιδιά, ευγενή άμιλα, πρωτοβουλία, συμμετοχή σε ομαδικές εκδηλώσεις και κυρίως στα μυστήρια και στη λατρεία της Εκκλησίας μας. Η συναστροφή τους με τους ομαδάρχες, τους δίνει την ευκαιρία να γωρίσουν και να ζήσουν με νεούς, που έχουν πίστη στο θεό και ιδανικά -αξίες που σήμερα καταπατούνται και τείνουν να εξαφανιστούν.
Για την πραγματοποίηση των στόχων της κατασκήνωσης μας, πολλά πιστά μέλη της Εκκλησίας προσφέρουν την αγάπη τους. Μητέρες προσφέρουν με στοργή τις υπηρεσίες τους στην κουζίνα. ΄Αλλα πρόσωπα, άνδρες και γυναίκες, ανάλογα με την επαγγελματική τους ειδίκευση, προσφέρουν χειρωνακτική εργασία, παιδαγωγική γνώση, ιατρική βοήθεια κ.α. Ιερείς, παιδαγωγοί, φοιτητές προσφέρουν την αγάπη και τη γνώση τους, για να οργανωθεί σωστά και να λειτουργήσει αποτελεσματικά η κατασκήνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ