8.6.09

...Και βγήκαν όλοι νικητές,και χάσαν όλοι οι άλλοι !!


Το ύψιστο δικαίωμα και συνάμα υποχρέωση τους άσκησαν (ή δεν άσκησαν) οι Έλληνες πολίτες για να στείλουν τους εκπροσώπους τους στο Ευρωκοινοβούλιο.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ένας στους δύο επέλεξε την παράταξη "του κανένα" ή μάλλον τις παραταγμένες ομπρέλες στις παραλίες και την χαλάρωση του τριημέρου...
ΟΛΟΙ πήραν το μήνυμα ή τουλάχιστον έτσι λένε !
Άραγε από σήμερα θα σταματήσει η αντιλαϊκή πολιτική που πλήττει βάναυσα τον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο ? Θα σταματήσει η εκμετάλλευση του κόσμου από τις τράπεζες ? Θα βγουν στους δρόμους να ρωτήσουν τον απλό κοσμάκη οι κ.κ. υπουργοί που καθορίζουν με την πολιτική τους τις μοίρες μας ? Θα ασχοληθεί το Ευρωκοινοβούλιο με ένα νησί που το μισό βρίσκεται υπό κατοχή ή όχι, επειδή δεν έχει πετρέλαια ? Θα διαβάσουν κανένα βιβλίο Ιστορίας ή θα αφήνουν τον κάθε πικραμένο να "αυτοπροσδιορίζεται" και να διεκδικεί ονομασία και ιστορία (αλλά όχι πολιτισμό) από τον γείτονα ? Θα προστατέψει το δικαίωμα της εργασίας , της ασφάλισης , της σύνταξης , της ΖΩΗΣ ή θα προτάσσει τα νούμερα της οικονομίας (τραπεζών) για να μας πείσει ότι "περνάμε καλά" ?
Η δικαιοσύνη , η ηθική , το φιλότιμο , το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο , η αλληλεγγύη , θα επανέλθουν ποτέ στην πολιτική ή θα εξακολουθήσει η ατιμωρησία, η αδιαφορία, η αναξιοκρατία, η διαφθορά και η αναλγησία ?
Εάν πράγματι "το μήνυμα ελήφθη" , τότε κ.κ. που μας κυβερνάτε θα πρέπει να έχετε καταλάβει τι σας λέει ο λαός και να δράσετε ανάλογα .
Το γνωστό "Ησυχία,η Ελλάδα κοιμάται" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΑ !
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ !!! Το κόμμα της ομπρέλας ... καραδοκεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ