11.5.09

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2009

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διεθνής έκθεση "Τουριστικό Πανόραμα 2009" , που έγινε στο εκθεσιακό κέντρο ATHENS EXPO από 7 - 10 Μαΐου.
Αν και η προσέλευση των επισκεπτών ήταν μειωμένη σε σχέση με πέρυσι , το περίπτερο της Καλύμνου επισκέφθηκαν περισσότεροι από 1000 επαγγελματίες του ταξιδιωτικού χώρου , των ΜΜΕ και απλοί "υποψήφιοι ταξιδιώτες" που ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το νησί μας και να το επιλέξουν για προορισμό. Φυσικά δεν έλειψαν και κάποιοι επίσημοι , όπως ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξη κ. Κ. Μαρκόπουλος , ο περιφερειάρχης κ. Χαρ. Κόκκινος και ο βουλευτής Δωδεκανήσων κ. Γ. Νικητιάδης. Παρόντες καθ΄'ολη τη διάρκεια της έκθεσης ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Δωδεκανήσων κ. Σωτήρης Παμπάκας και η Αντινομάρχης και Πρόεδρος Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Δέσποινα Διακοσταυριανού-Σώζου.
Η παρουσία της Καλύμνου στην έκθεση , έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς Καλύμνιους επαγγελματίες του τουριστικού τομέα να προβάλλουν το προϊόν τους (ξενοδοχεία - καταλύματα - πακέτα εκδρομών - μουσεία - καταδυτικά κέντρα - αναρρίχηση -Rent a Car κλπ) σε αρκετούς Tour Operators (γραφεία που ειδικεύονται στην ομαδική διακίνηση ταξιδιωτών) με τους οποίους είχαν προγραμματισθεί συναντήσεις από πριν. Ευχαριστούμε όλους όσους εθελοντικά στήριξαν την προσπάθεια για την καλύτερη παρουσίαση του νησιού μας και ιδιαίτερα την κ. Κατ. Κλωνάρη και τον κ. Γ. Χατζησμάλη που μας έστειλαν το διαφημιστικό υλικό εκ μέρους του Δήμου Καλυμνίων , τον κ. Μαν. Μακρυλλό που μας προμήθευσε με πανέμορφα σφουγγάρια για να δώσουμε στο περίπτερο την Καλύμνικη "ταυτότητα" , τον Α.Ο.Σ. Αχαρνών και τον κ. Θεοδωρόπουλο που μας προμήθευσαν με αναρριχητικό εξοπλισμό και να φανεί ΚΑΙ αυτή η δραστηριότητα του νησιού,και φυσικά τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη , την Μαρία Αναστάσογλου, τον Μανώλη και Αντώνη Κοπανέζο που ξόδεψαν αρκετό από τον χρόνο τους για να βρίσκονται κοντά μας . Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" , στον Μιχάλη Κυπραίο που ήταν παρών καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας τίμησαν με την παρουσία τους , η κ. Χαρά Βαλλινάκη , η υπεύθυνη Ανάπτυξης του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού κ. Καλ. Γκλίβα , ο Γ.Γ. και ο Ταμίας της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας κ.κ. Γρηγ. Παπαδόπουλος και Νικ. Λελούδας , ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής κ. Γιώργος Ζαραφωνίτης και ο κ. Δανιήλ Ζερβός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ