17.3.09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πολλοί φίλοι του blog , βλέποντας την προηγούμενη ανακοίνωση ανησύχησαν και το έδειξαν μέσα από τα μηνύματά τους και τα τηλέφωνά τους . Τους ευχαριστώ όλους !
Ο λόγος που για μερικές ημέρες το ιστολόγιο μπορεί να μην ήταν προσβάσιμο , ήταν διότι έπρεπε να αποφασίσω αν θα συνεχίσει και πως... Από την πρώτη ημέρα που άνοιξε , είχε την ταυτότητα ΚΑΛΥΜΝΟΣ και αυτή παραμένει . Μέσα από τις αναρτήσεις του γινόταν ενημέρωση για θέματα που αφορούν το νησί και τους ανθρώπους του , αλλά και θέματα της καθημερινότητας .
Κάποιες φορές , έγιναν αναφορές (εκτενείς ίσως) στις δραστηριότητες της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ "Ο Αγιος Νικόλαος" , με προφανή στόχο την ανάδειξη και προβολή αυτών των δραστηριοτήτων . Είχα την εντύπωση , πως με αυτό το τρόπο ΒΟΗΘΟΥΣΑ αυτό το σύλλογο να φανεί . Μέσα από αυτό το blog , αρκετοί Καλύμνιοι βρήκαν ένα τρόπο επαφής και επικοινωνίας και πολλοί από αυτούς έγιναν μέλη του συλλόγου και του χορευτικού. Είχα την εντύπωση , πως με αυτό το τρόπο ΒΟΗΘΟΥΣΑ το σύλλογο ...να μεγαλώσει !
Φαίνεται όμως πως έκανα λάθος ! Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που για προσωπικούς τους λόγους θεώρησαν πως αυτά όχι μόνον δεν οφέλησαν τον σύλλογο αλλά ίσως τον "έβλαψαν"!
Εάν συνέβη αυτό , τότε ζητώ συγνώμη !
Για το λόγο αυτό , το συγκεκριμένο blog , ΔΕΝ θα ξανααναφερθεί στον εν λόγω σύλλογο ή σε δραστηριότητές του,εκτός εάν παραλαμβάνει επίσημο Δελτίο Τύπου. Θα εξακολουθήσει να ασχολείται με την ΚΑΛΥΜΝΟ και τους ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ . Προσωπικά εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που θεώρησαν τις πρωτοβουλίες μου "αυθαίρετες" , να οδηγήσουν τον σύλλογο εκεί που επιθυμούν και να ευημερήσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ