17.10.08

3 ΤΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !

10.000 - ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ παιδιά πεθαίνουν στον κόσμο ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ απο ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟ ! 3.000.000.000.000 - ΤΡΙΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ" θα πάρουν οι Τραπεζες , για την ... στήριξή τους !
Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο !
Τι σχόλια μπορεί να κάνει κανείς , σ΄αυτή τη παράνοια ... Ξεχνάμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις υποτιθέμενες "πανανθρώπινες" αξίες και κοιτάμε σιγοσφυρίζοντας τους αριθμούς και τα μεγέθη της οικονομίας ... ΟΛΟΙ ξέρουμε για την δυστυχία του 3ου κόσμου,που οφείλεται στις "ανάγκες" του υποτιθέμενου πολιτισμέου κόσμου και γυρνάμε το βλέμμα μας αλλού , σαν να μήν συμβαίνει τίποτε... Όλοι ακούμε για την πείνα που θερίζει τα παιδιά στην Αφρική και την Ασία , αλλά κλείνουμε τ' αυτιά μας για να μήν "μαυροψυχίσουμε" και χαλάσουμε την ... ζαχαρένια μας ! Και μας φαίνεται ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ να επιχορηγούνται οι Τράπεζες ( ! ) για να εξακολουθήσουμε να κοιμώμαστε ήσυχοι ,κι ότι το πρωί θα είναι μιά καλύτερη μέρα για μας , θα βρούμε πάρκινγ στη δουλειά , θα είναι καλοψημένο το μεσημεριανό φιλετάκι μας και οι δείκτες του Χρηματιστηρίου θ' αρχίσουν να 'νεβαίνουν και πάλι ....

1 σχόλιο:

  1. Όσο αφήνουμε να μας κυβερνουν πολιτικοι επαγγελματιες διαχειριστες εξουσιας που οι εντολές ερχονται ετοιμες αποφασεις τετοιας ηθικης θα ειναι ο κανονας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ