10.9.08

BIG BANG....H' ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ......

Επιστήμονες εδώ και δεκαετίες προσπαθούν να κατανοήσουν την δημιουργία του σύμπαντος....
Φαίνεται πως η ώρα της αλήθειας είναι θέμα χρόνου...Επιστήμονες στην Γενεύη κατασκεύασαν αγωγό 17 μιλίων, 300 πόδια κάτω απο την την Ελβετία όπου πρωτόνια θα συγκρουστούν με ταχύτητα φωτός εξομοιώντας το BIG BANG ή την γέννηση του σύμπαντος. Πολλοί απο την επιστημονική κοινότητα υποστηρίζουν πως υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί μαύρη τρύπα και να χαθεί η Γή.
Τραγελαφικό σε όλη την ιστορία είναι ότι σε περίπτωση που κάτι πάει "στραβά" το πείραμα μπορεί να τερματιστεί σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο απλά τερματίζοντας το πρόγραμμα....

Τραγούδι που ταιριάζει....


1 σχόλιο:

  1. Είχαμε ανησυχήσει από την απουσία σου και χαίρομαι που επανήλθες "δριμύτερος" και με ένα τέτοιο θέμα!
    Σίγουρα ακούμε πολλά... Καταστροφολαγνεία , μεγάλες προσδοκίες,ανακατέματα θεολογίας και επιστήμης... Τελικά φοβάμαι ότι όσοι έχουμε μιά ελάχιστη γνώση πάνω στο θέμα , είμαστε και στην χειρότερη θέση ! Ο καταστροφολάγνος , λέει ότι θα γίνει μια τρύπα που θα μας καταπιεί όλους , βλέπει ότι δεν έγινε και ησυχάζει! Ο "απέναντι" λέει όλα καλά και θα έχουμε υπέροχες ανακαλύψεις στο μέλλον! Το σίγουρο είναι ότι τεράστια ποσά δαπανήθηκαν και θα συνεχίσουν να ξοδεύονται γι'αυτό το πρόγραμμα , σε μία περίοδο παγκόσμιας ύφεσης και εμείς , απλά ας ελπίζουμε να βγεί κάτι θετικό από αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ