6.6.08

Η Τήλος , η Κοκαΐνη και η Show Biz !

Δεν νομίζω να χρειάζεται να αναφέρω τι σχέση έχουν μεταξύ τους... Η απορία μου όμως είναι , γιατί πρέπει να βομβαρδίζομαι εδώ και τρεις μέρες με το πόσο καλός άνθρωπος ήταν ο μακαρίτης , πόσο ευαίσθητος , πως δεν ενοχλούσε κανεναν κλπ.
Ε , ΟΧΙ ! Δεν είναι ΤΟ πρότυπο ! Είναι ένα γκρεμισμένο πρότυπο...
Δεν είναι δυνατόν , αυτοί πού όλοι ξέρουμε το πόσο έχουν κυριευθεί από τα διάφορα πάθη (ναρκωτικά,σεξουαλικές διαστροφές ) να μας "λανσάρουν" την κατάντια τους σαν πρότυπο!
Όλοι ήξεραν τα "χούγια" του μακαρίτη , αλλά φίλοι και εχθροί δεν μίλαγαν , δεν τον συμβούλευαν έστω , να μπορέσει να απελευθερωθεί από τα καταστροφικά πάθη του ... Αλλά πώς θα τον συμβούλευε κάποιος που κάνει τα ίδια ?
Όχι , δεν κρίνω και κυρίως δεν κατηγορώ αυτούς που παρασύρονται στην δύνη των ναρκωτικών , ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ και χρειάζονται βοηθεια ! Βοήθεια από την πολιτεία , από την οικογένεια , τους φίλους , την κοινωνία ολόκληρη ! Δεν μπορώ να δεχτώ όμως και να προβάλονται μερικοί άνθρωποι σαν πρώτυπα , που από επιλογή και απόλυτα συνειδητά διαλέγουν ένα καταστροφικό δρόμο , υποστηρίζοντας μάλιστα ότι "βλάπτουν ΜΟΝΟΝ τον εαυτόν τους" . Ίσως θα έπρεπε να μας πουν ότι : "Ορίστε , και οι "διάσημοι" που μπλέκονται στα γρανάζια των ναρκωτικών έχουν συνέπειες " , μήπως και έτσι σώσουν κανένα πιτσιρίκι που για την "μαγκιά" θα δοκίμαζε να "την βρεί" ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ