30.5.08

ΤΡΕΜΕ , Ω ΑΙΓΥΠΤΟΣ !!!


Είναι να τρελλένεται κανείς μ'αυτά που συμβαίνουν και δεν παίρνουμε μυρωδιά !
Ο λόγος για τους γείτονές μας , τους Σκοπιανούς ... Τι σκαρφίστηκαν παλι ; Η τελευταία μεγάλη βασίλισσά τους ήταν λέει η Κλεοπάτρα !!! Ναι , σωστά καταλάβατε , αυτή της Αιγύπτου (Elizabeth Taylor) , που τα'χε με τον Ιούλιο Καίσαρα (Louis Calhern) αλλά αγαπούσε και τον Αντώνιο (Marlon Brando) ... Κανονικά θα έπρεπε αντί να γίνει εδώ αυτή η ανάρτηση , να γινόταν στο "Καλαμπουράκι" , αφού έτσι κι αλλιώς μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο. Όμως , τα πράγματα είναι σοβαρά ! Η Ιστορία παραχαράζεται καθημερινά με την ανοχή και την ενθάρρυνση των "συμμάχων" μας . Κι εμείς τι κάνουμε ; ΤΙΠΟΤΑ ! Είμαστε "υπεράνω" ... Αποτέλεσμα αυτής της ανοχής είναι , μετά από τους διάφορους χάρτες της "Μεγάλης Μακεδονίας" , να εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους (κάνε κλικ στην εικόνα για full size) ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ !
Σε κάτι ανάλογο , οι σύμμαχοι Αμερικάνοι τι θα έκαναν ; Τιποτα ; ΛΑΘΟΣ !
Έγινε κι αυτό ! Σε μία διαφήμηση γνωστού ποτού , απαγόρευσαν (απειλώντας με μποϋκοτάζ) την διαφήμηση , πριν αυτή ξεκινήσει ... Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να το απολαύσετε !

1 σχόλιο:

  1. Η πολιτικη του δυο μετρα και δυο σταθμα ειναι χαρακτηριστικο των Αμερικανων πολιτικων.Εμεις να τα βλεπουμε και να συσπειρωνομαστε γυρω απο κοινους στοχους και σκοπους.Μονο ετσι θα υπερασπιζομαστε αποτελεσματικα τα συμφεροντα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ