15.5.08

Το "μουούρι"

"Σε γιορταστική ατμόσφαιρα η Ενωση Καλυμνίων Αττικής πραγματοποίησε την καθιερωμένη μεταπασχαλινή συνεστίαση, την Κυριακή 11 Μαΐου, με το «μουούρι» . Η φετινή εκδήλωση, στο πρώτο μέρος της, είχε και την παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος του Νικόλα Σμαλιού «Οι ομορφιές της Καλύμνου» από τον κ. Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη.
Την παρουσίαση προλόγισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Γιάννης Γιαλλάφος, καθηγητής παν/μίου και ακολούθησε η παρουσίαση από τον κ. Σακελλάρη Ν. Τρικοίλη. Ο ομιλητής εστίασε την ανάλυσή του σε τρία θεματικά κέντρα: α) το ήθος του καλλιτέχνη Ν. Σμαλιού, β) η αξία της καλλιτεχνικής φωτογραφίας του, και γ) γνωρίσματα της τέχνης του Ν. Σμαλιού. Τον ομιλητή διαδέχτηκε στο βήμα ο κ. Νικ. Σμαλιός, ο οποίος ευχαρίστησε, ονομαστικά, όσους τον βοήθησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ή τον τίμησαν με προλογικό σημείωμα στο λεύκωμα."
(από την εφημερίδα ΑΡΓΩ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ)
.... Καλά περάσαμε !
Αν και η απουσία των παιδιών του συλλόγου ήταν έντονα αισθητή !!!
Οπωσδήποτε , ο καθένας έχει τις δουλειές του,τα διαβάσματά του , τις προτεραιότητές του ... Όμως , οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται για να ξεφύγουμε λίγο από τα καθημερινά , να 'ρθούμε λίγο πιό κοντά ο ένας με τον άλλον ,να επιβεβαιώσουμε ότι μας δένει κάτι διαφορετικό !
Δικαιολογημένα (ΙΣΩΣ) παραπονιόμαστε μερικοί ότι οι "πρεσβύτεροι" απουσιάζουν και αδιαφορούν για τις εκδηλώσεις που οργανώνονται απο τους νεότερους , αλλά μήπως ,λέω μήπως με αυτό τον τρόπο τους δείχνουμε ότι και μεις κάνουμε το ίδιο ? Ελπίζουμε, προσπαθούμε, θέλουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο σύλλογο ! Είναι αυτός ο τρόπος ο καλύτερος ? Ο Νικόλας ο Σμαλιός , νέο παλληκάρι κι αυτός , σίγουρα θα ένοιωθε καλύτερα αν έβλεπε την στήριξη ΚΑΙ από τα νέα παιδιά του συλλόγου , όπως θα νοιώσει και ο καθένας από μας οταν θα κάνει την προσπάθειά του κάποια στιγμή στο μέλλον και θα περιμένει κάποια αναγνώριση ... Πρέπει να επικροτούμε την προσπάθεια και να την στηρίζουμε , άσχετα από το αποτέλεσμα ! ΄Ετσι δίνουμε τη δυνατότητα να ανοίγουν φτερά και να γίνονται περισσότερες και καλύτερες προσπάθειες ... Άλλωστε , αυτό δεν είναι αυτό που θέλουμε ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΜΑΛΙΟ